Gyakori kérdések

Szeretnénk egyszerűbbé tenni a jótékonyságot, az adományozást, és ennek lényege az egyszerűség, vagyis ne kelljen folyton döntéseket hozni. 

A kártyáról utalt pénz a Barion pénzügyi szolgáltatón keresztül közvetlenül, egyenesen és teljes egészében a támogatott szervezet számlájára kerül.

Itt nem. Hiszen havi 1000 belefér. 🙂

Írj nekünk, és mi felvesszük velük a kapcsolatot. Ugyanakkor fontos jeleznünk, hogy hazánkban több mint 10 000 alapítvány működik, így nem biztos, hogy bármelyik szervezet egyhamar felkerül.

Például a Bátor Tábor alapítvány olyan profi marketing csapattal és tevékenységgel rendelkezik, hogy inkább kisebb szervezeteknek szeretnénk megjelenési lehetőséget adni. 

Ez is az egyszerűséget, a döntések megkönnyítését segíti. Ugyanakkor a támogatható szervezetek listáját folyamatosan változtatjuk. Érdemes havonta visszanézni, áttekinteni a jótékonysági portfoliót.

A jótékonysági szervezetek az adományok arányában járulnak hozzá az oldal fenntartási költségeihez.

Természetesen. Mindenki a pénztárcájának, jó szívének és lelkiismeretének megfelelően adjon. (A nemzetközi kutatások szerint az adományozók akár havi jövedelmük 3-5%-át fordítják jótékonyságra.)

Ahogy a főoldalon is szerepel:

Döntsd el, mely terület áll közel a szívedhez vagy mi zavar (a szemetes környezet, éhes hajléktalanok, beteg gyerekek, elfeledett hagyományok stb.)
Minden területnél 6 jótékonysági alapítványt találsz, melyek listája havonta változik. Válassz.
Döntsd el mennyi pénzzel szeretnéd segíteni a munkájukat (500, 1000, 2000 Ft?…) A portfoliódban min. 1000 Ft-nak kell lenni, hogy tudjál adómányozni. Ez lehet akár egy szervezet, vagy pl. két szervezet 500-500 Ft támogatással. Te döntöd el! 🙂
Miután kiválasztottad a szervezeteket, kattints az “Irány a portfolióm” gombra vagy a jobb felső sarokban levő Profil oldalra, ahol ellenőrizheted a szervezetek listáját illetve az összegeket. Ha mindent rendben találsz akkor irány a fizetés gomb, amely átírányit a Barion pénzügyi szolgáltató rendszerébe, ahol megadhatod a kártyaadatokat és kész!

Az első adomány utalása a regisztráció után történik, majd az adományod minden hónap 10-én közvetlenül az alapítványok számláira fog érkezni. Ha a hónap első 10 napján regisztrálsz, akkor a következő levonás  csak a következő hónap 10-én lesz esedékes.

A portfoliód elemeit megváltoztathatod a későbbiekben, a lényeg, hogy mindig azok az elemek kerülnek levonásra, amelyek adott hónap 10-én a portfoliódban benne vannak!

Portfoliódat bármikor törölheted.